Visitants : 386027

 

cartell2012   

La salut, dred de tots : Actua!

La nostra campanya 2012, amb el lema “La salut, dret de tots: actua!”, te com a objectiu la promoció integral de la salut i de les condicions bàsiques de vida.

El VIH/SIDA i la tuberculosi són les principals causes de mort per un agent infecciós a tot el món. La malària causa, només a l’Africa, la mort d’un nen cada 45 segons. A més hi ha altres malalties tropicals oblidades (chagas, dengue, malaltia de la son…) que afecten greument milions de persones.

-Fem una crida en defensa del desenvolupament integral de les persones i el desenvolupament solidari de la humanitat.

-Denunciem les causes evitables per les quals emmalalteixen i moren les persones.

-Demanem l’efectiva responsabilitat de tots i totes per eradicar-les.

-Exigim que la malaltia no es converteixi en un negoci i que les vacunes i les medicaments estiguin al servei del dret a la salut dels més pobres.

-L’esser humà ens importa. Per això som companys de camí de les persones malaltes en els llocs més oblidats del planeta.

Amb aquestes reflexions, Mans Unides demana la vostra col•laboració i la vostra participació en els actes programats, especialment a la:

Vetllada de dejuni voluntari i conferència “Una experiència solidària al Brasil” a càrrec de Paquita Sánchez, professora i cooperant el divendres 10 de febrer a 2/4 de nou del vespre a la sala d’actes de Santa Maria del Fener d’Andorra la Vella. Salutacions cordials de tot l’equip.

Andorra la Vella, el 30 de Gener de 2012