Visitants : 386105
cartell2014

 

Amb el lema “Un món nou, projecte comú”, Mans Unides centra la campanya d’aquest any en l’Objectiu del Mil.leni número 8: “FOMENTAR UNA ALIANÇA MUNDIAL PER EL DESENVOLUPAMENT”.

 

Amb aquesta campanya, Mans Unides vol ressaltar la idea que tots som necessaris per construir un món nou de pau, justícia i solidaritat i això es fa amb el convenciment que aquest món no és una utopia i que ja hi ha moltes persones que treballen per fer-ho possible.

 

Enguany, volem animar a totes les persones a fomentar el diàleg, el respecte, la comprensió i acollida en tots els àmbits de la vida, dins les nostres relacions familiars, socials, laborals i econòmiques.

 

Als governs dels països del Nord i del Sud els demanem que s’esforcin en valorar l’eficàcia de la cooperació al desenvolupament tenint en compte, principalment, a les persones i als seus drets fonamentals.

 

Demanem la vostra col·laboració i la vostra participació en els actes programats, especialment a la:

 

Vetllada de dejuni voluntari

amb la conferència-col.loqui “Mans Unides al Camerún: lluita contra la Sida” a càrrec d’Ana Mérida, Delegada de missions de les Religioses de Sant Josep de Girona, el divendres 7 de febrer a 2/4 de nou del vespre a la sala d’actes de Santa Maria del Fener d’Andorra la Vella.

 

 

Salutacions cordials de tot l’equip

Meritxell Farrero Naudi            Presidenta

 

Andorra la Vella, gener de 2014