Visitants : 386105
cartell2013

La Campanya de Mans Unides 2013 “ No hi ha justícia sense igualtat,”ens proposa sensibilitzar i actuar sobre el tercer objectiu del mil•lenni: promoure la igualtat entre els sexes i l’autonomia de la dona.

 

   La dona ,al llarg de la història, ha estat i és víctima de violència física, sexual, i psicològica. Són també les nenes i  dones les grans víctimes del comerç de persones, i no menys destacable és la vulneració que pateixen de drets tan essencials com la seva pròpia llibertat, la capacitat de prendre les seves pròpies decisions o el dret de ser titulars dels mateixos bens que els homes. També veuen , en molts casos, impedit el seu accés a l’educació de manera que es troben en una situació d’especial vulnerabilitat davant la pobresa i la manca de respecte a la seva integritat física, psíquica i moral.

   Mans Unides,  amb la seva campanya 2013 “ Sense justícia no hi ha igualtat” ,vol contribuir a acabar amb les arrels de la discriminació que pateixen les dones i donar suport a projectes que reconeixen la seva dignitat per impulsar el desenvolupament integral de les persones i dels pobles.

   Demanem la vostra col•laboració i la vostra participació en els actes programats, especialment a la:

Vetllada de dejuni voluntari i documental “ Els oblidats dels oblidats “ a càrrec de Carles Caparrós i Lluís Pinyot. El divendres 8 de febrer a 2/4 de nou del vespre a la sala d’actes  de Santa Maria del Fener d’Andorra la Vella.

Salutacions cordials de tot l’equip

Meritxell Farrero Naudi            Presidenta

 

Andorra la Vella, gener de 2013